INTREBARI FRECVENTE

Pentru comenzi online se poate aplica la orice ora.Daca doriti sa fiti asistat la achizitie de consultantul nostru, programul de preluare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00.In zilele de sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale se lanseaza doar comenzi on-line.

Pentru a plasa o comanda prin intermediul site-ului, va rugam parcurgeti urmatorii pasi:

1. Accesati site-ului www.pantofiharris.ro

2. Alegeti unul din produsele dorite.

3. Alegerea produsului dorit apasand click pe butonul “adauga in cos”.

4. Apasati click pe “cosul meu” in partea din dreapta sus a ecranului

5. Verificati datele comenzii

6. Introduceti detaliile de facturare si de livrare

7. Dupa ce datele solicitate au fost introduse, dati click pe butonul „Comanda”

8. Veti primi imediat un mesaj de confirmare a comenzii pe adresa de email de pe care s-a efectuat comanda, iar un consultant de vanzari o va prelua in cel mai scurt timp posibil.

9. Veti fi contactat prin e-mail sau telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii si a disponibilitatii produselor

LIVRARE GRATUITA in toate localitatile din Romania, nu se percep taxe pe kilometrii suplimentari indiferent de localitatea de destinatie.

Livrarea produselor se face prin curierat rapid, in 24 – 48 ore lucratoare de Luni pana Vineri.

Daca iti doresti sa primesti coletul a doua zi lucratoare, recomandarea noastra este efectuezi comenzile inainte de ora 16.00.

PLATA
Plata se face RAMBURS, la primirea coletului.

Poti returna produsul comandat in termen de 14 zile, nu numai fiindca este o obligatie legala conform OUG 34/2014, dar si pentru ca vrem ca tu sa fii multumit de produsele noastre si de  relatia cu echipa PantofiHarris.ro

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

FORMULAR DE CONTACT

CONTACT

HARRIS

Magazin de prezentare

Str. Zaharia Stancu nr. 8 F, Brasov, RO