HARRIS inseamna mai mult decât incaltaminte,

Harris este ceva Unic

Harris: mai mult decat incaltaminte …

Daca ar fi sa alegem un singur cuvant pentru a descrie marca Harris, acesta ar fi cu siguranta „UNIC”!

Cu toate ca denumirea companiei nu suna foarte italieneste, Harris este una din marcile de top din Italia in ceea ce priveste incaltamintea.

Materiale Premium

Bruno Famiglietti, designer italian extrem de apreciat in industria incaltamintei in Italia si fondatorul companiei Harris, este cel care se ocupa personal de selectarea celor mai bune materiale necesare pentru finalizarea articolelor oferite clientilor nostri.

Talentul, disponibilitatea si curajul care ne caracterizeaza ne permit sa lucram cu o varietate impresionanta de materiale.Astfel, colectia noastra cuprinde incaltaminte din cea mai fina piele pana la cele mai exotice tipuri de materiale – piele de crocodil, piele de anghila, piele stingray etc.

In procesul de productie fiecare etapa este supravegheata cu atentie si dusa la bun sfarsit in cele mai avansate conditii.

Noi nu facem compromisuri.

Povestea brandului debuteaza in 1913 cand Harris se specializa pe gama de pantofi militari extrem de rezistenti.Intre timp Harris si-a extins si actualizat gama de productie, insa conceptul a ramas neschimbat: Calitate Premium.

Aceasta atrage dupa sine si alte calitati pe care noi le consideram esentiale pentru o pereche de pantofi contemporani: originalitate, confort, stil, eleganta, autenticitate, nonconformism, frumusete..

Produse HANDMADE

In prezent, compania produce si distribuie incaltaminte de calitate superioara deopotriva eleganta si versatila.Toate piesele sunt lucrate manual, cu maxima atentie spre detalii fine.

Procesul de fabricatie este efectuat in interiorul companiei din Firenze, de maestrii pasionati de arta, cu o atentie desavarsita asupra fiecarui detaliu, folosind doar materiale de inalta calitate precum piele naturala, de piton, anguilla sau piele de crocodil.

Va invitam sa descoperiti aceste piese unicat in magazinul nostru virtual, piese alese cu grija pentru a va pune in valoare, pentru a completa o tinuta distinsa, pentru a innova si pentru a va determina sa va simtiti grozav in fiecare zi.

Incaltaminte Handmade eleganta si versatila.

DESIGN

Unicitatea este principalul atribut ce defineste brandul Harris.

PRODUSE

Produsele Harris ofera confort, stil, eleganta, autenticitate si nonconformism.

HANDMADE

Toate produsele sunt lucrate manual, cu maxima atentie spre detalii fine.

TRADITIE & EXPERIENTA

Peste 100 de ani de traditie si experienta in confectionarea pantofilor.