LIVRARE

Suntem aproape de tine si depunem toate eforturile ca produsul comandat sa ajunga la tine in maxim 48 de ore.Te rasplatim pentru increderea pe care ne-o acorzi si iti Livram Produsele Gratuit pe tot teritorului Romaniei.

Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid….

Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii.Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia.

Daca iti doresti sa primesti coletul a doua zi lucratoare, recomandarea noastra este efectuezi comenzile inainte de ora 16.00.

PLATA

Plata se face Ramburs la primirea coletului.Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in numerar in momentul livrarii de catre curier.

In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la sediul nostru.Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Ne rezervam dreptul ca la primul colet neridicat, sa nu mai acceptam plata in sistem ramburs de la aceeasi persoana, la viitoarele comenzi fiind necesara plata in avans, prin virament bancar.